Koju bananicu sa ispisom ti biraš?

Koju bananicu sa ispisom ti biraš?

Koju bananicu sa ispisom ti biraš?

Bananica se vraća u školske klupe i ne propušta priliku da uči zajedno sa vama! U predstojećoj školskoj godini će đaci, školarci i studenti imati nove drugare u klupi – Bananice sa jedinstvenim i interesantnim ispisima.

Zajedno učimo kako da sreću podelimo sa drugima, ovog puta uz novu ograničenu seriju Bananica sa još zabavnijim ispisima.
Neka svim đacima, školarcima i studentima školska godina počne sjajno, a kako bi naša misija bila uspešna, predlažemo da poklonite dragim osobama Bananicu sa ispisom koji je najbolje opisuje i širite sreću dalje!

Neko će ove godine biti Prvak, Maturant, Apsolvent, Cimer, Odlikaš…Neko će biti Fenser, Vrednica, Kreativac i Faca… Jedno je sigurno – svako će se obradovati ukusnom znaku pažnje. Pokažite drugima kako ih vidite!

Koji ispis ti biraš!? Podeli svoj omiljeni natpis sa Bananicom na Instagram profilu!

Ledena Bananica

Ledena Bananica


Ledena Bananica

Oduševljenje! Iznenađenje! Radost!
Jedno je sigurno, od kada se pojavila na policama, Ledena Bananica je izmamila brojne emocije.

Evo šta su naši sladokusci rekli o Ledenoj:


U čemu moja tajna? Baš u tome što sam se usudila da budem drugačija i što želim da vas moj osvežavajući ukus podseti na dodir sunca na koži, šum morskih talasa, pesak pod prstima, iskreni osmeh i vreme provedeno sa onima koje najviše volimo. Tu sam da vas podsetm da je uvek pravo vreme za slatki predah, posebno kada je rashlađen.

Možete me pronaći u prodavnicama na tržištu Srbije, ali tu nije kraj! Osvežavajući ledeni talas je stigao i u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

A sa kim ti želiš sreću da deliš?

A sa kim ti želiš sreću da deliš?

A sa kim ti želiš sreću da deliš?

Dan zaljubljenih? 8. Mart? Mali znak pažnje za svaki dan?
Nisu vam potrebne reči da biste pokazali drugima koliko vam znače, jer će vaš omiljeni slatkiš sada to učiniti umesto vas!

Spremili smo ograničenu seriju Bananice sa posebnim ispisima kako bismo inspirisali sve ljubitelje slatkiša da podele svoju sreću sa najbližima!
I zato, obradujte svoje kraljice, šarmere, lepotice, emotivce i legende ovom malom, čokoladnom penastom srećom koja će im izmamti najveći osmeh, jer sreća nije u tome koliko imaš, već koliko deliš!

A sa kim ti želis sreću da deliš?

Podeli radost sa Bananicom na društvenim mrežama!

Postani deo
Bananica porodice!

Nemoj da propustiš nova dešavanja, jer Bananica uvek ima slatke vesti kojima obraduje svoje verne sladokusce! Naša porodica svakim danom postaje veća i radosnija, budi i ti deo nje. U Bananica univerzumu ima mnogo malih i velikih razloga za sreću, koju želimo da podelimo sa tobom!    Datum rođenja