Bananica

Ljubav prema Bananici se prenosi sa generacije na generaciju, a za sve je zaslužan njen kvalitet, prepoznatljiv oblik i jedinstven ukus. Naša tajna leži u pažljivo biranim sastojcima koji u kombinaciji sa bogatim, krckavim čokoladnim prelivom stvaraju magiju ukusa kojoj je nemoguće odoleti.

Slatka penasta sreća je idealne veličine, jer savršeno lako staje u svaki džep, torbu ili ranac, i uvek je tu kada vam je potreban predah i neophodna doza slatke energije. Vaš smo verni saputnik i deo najlepših uspomena već decenijama, i obećavamo da ćemo biti tu da i dalje mamimo osmehe, izazivamo radost i donosimo sreću!

Sastojci i hranjive vrednosti

Proizvod sadrži

Šećer, glukozni sirup, voda, kakao masa, dekstroza, kakao maslac, sredstvo za želiranje (E406), kiselina (limunska kiselina), belance jajeta u prahu (0,16%), emulgatori (sojin lecitin i E476), prirodna aroma banane (0,05%), arome, boja: ekstrakt šafranike. Čokoladni preliv sadrži: kakao delovi 54% min. Proizvod može da sadrži tragove kikirikija, jezgrastog voća, glutena (pšenica), celera, slačice, susama i mleka.

Energija
1547 kJ / 370 kcal
Masti
od kojih zasićene masne kiseline
7.4 gr
4.4 gr
Ugljeni hidrati
od kojih šećeri
74 gr
48 gr
Proteini
1.5 gr
So
0.25 gr