O bananici

Sreću čine male stvari, a baš takva je Bananica - lagana, penasta sreća, najslađa kada je podeliš sa nekim. Super slatkiš za svako nepce i raspoloženje, preko osam decenija svojim jedinstvenim ukusom, oblikom, i kvalitetom na najvišem nivou ispunjava očekivanja svih generacija! Postala je sinonim za uživanje, toplinu i radost koju delimo sa drugima.

Bananica je najprodavaniji bar proizvod, a koliko je omiljena, najbolje govori podatak da se u regionu godišnje pojede više od 300 miliona Bananica!

Slatka od samog početka

Slatka od samog početka

Na Krem banani su odrastale i odrastaju brojne generacije, jer je ona uvek sa nama kada zatreba i nikada ne zaboravlja naše dragocene trenutke.

Uspeli smo da već osam decenija činimo značajni deo porodične i nacionalne tradicije upravo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu i mirisu i prepoznatljivom obliku koji je čine nezamenljivom poslasticom.

Naše Bananica društvo

Naše Bananica društvo

Više od osam decenija Bananica mami osmehe, izaziva radost i donosi sreću u našim srcima. Zato smo spakovali bananice u praktična pakovanja kako bismo mogli tu malu radost podeliti sa svima koje volimo.

Jer za sreću nije važno koliko imaš, već koliko deliš!

Sa kim ti želiš sreću da deliš?

Sa kim ti želiš sreću da deliš?

Pridružite se našem novom slatkom izazovu, jer Bananica zna kako da vam pomogne da ulepšate dan svima koji su vam dragi!

Kada želiš sreću da deliš, da iznenadiš i nasmeješ, pokloni Bananicu sa posebnim šaljivim ispisom!

Postani deo
Bananica porodice!

Nemoj da propustiš nova dešavanja, jer Bananica uvek ima slatke vesti kojima obraduje svoje verne sladokusce! Naša porodica svakim danom postaje veća i radosnija, budi i ti deo nje. U Bananica univerzumu ima mnogo malih i velikih razloga za sreću, koju želimo da podelimo sa tobom!    Datum rođenja