Đuskajte u ritmu Kremaste Bananice!

Đuskajte u ritmu Kremaste Bananice!

Kada ste probali slatkiš, toliko ukusan, da vas je istog trenutka naterao da ustanete i zaigrate od sreće?
Ako ste probali Kremastu Bananicu, ovaj osećaj vam je i te kako pozdrav, ali ako još uvek niste ugrabili priliku…Definitivno morate. Sada stiže jedan razlog više!

Vest da je Kremasta Bananica stigla u maloprodajne objekte širom Srbije vama, sladokuscima, nije nova. Zahvaljujući svom kremastom filu u dva fenomenalna čoko ukusa: čoko narandža i čoko malina, već je pridobila vaše simpatije, a takvu energiju ste preneli dalje na veliki broj potrošača.

To nije sve! Najvažniju poruku Kremaste Bananice: “Da se istopiš od sreće!” upotpuniće i nov, moderan i razigran TV spot koji će uneti nove boje u vašu svakodnevicu. Spremite se da đuskate u ritmu prepoznatljivog džingla sa poznatim mladim Tik Tok influenserkama čije đuskanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Podravite Gogu i Elenu.

Premijera spota je sutra 10. marta, a ritam i ples iz spota će vas sigurno odmah osvojiti i pokrenuti, stoga podelite svoje utiske na bananičastom Instagram profilu. Dok uživate u finim zalogajima, nastavite da đuskate uz veselu melodiju, jer se uskoro sprema nešto slatko. Pokažite svoje reakcije na novu reklamu i pripremajte koreografije, vrlo brzo će vam biti potrebne!

Budite deo novog trenda i uživajte u novoj Kremastoj Bananici sa svojom porodicom i prijateljima. Kremasta Bananica – Da se istopiš od sreće!