Novo pakovanje Bananice za najlepše prolećne dane

Novo pakovanje Bananice za najlepše prolećne dane

Proleće je definitivno sezona novih početaka!Nakon dugih zimskih dana u kojima neko više uživa, a neko manje, proleće sa sobom donosi osećaj radosti. Sa dužim danima, toplijim temperaturama i živahnim bojama, postoji mnogo stvari koje ćete obožavati u narednom periodu.

Jedna od najlepših stvari u vezi sa prolećem je obilje različitog cveća u cvatu. Od narcisa, do lala, cvetova trešnje, ljubičica i ruža, svet oživljava u novim bojama latica. Prošetajte bilo kojim parkom i videćete sasvim nove prizore i osetiti nove mirise. Znatno toplije prolećno vreme je dobrodošla promena koju ste, verovatno, sa nestrpljenjem čekali. Iako zima ima svojih čari, trenutak kada odložite zimski kaput do sledeće sezone, ima svojih prednosti – sunčevi zraci obavijaju u topli zagljaj, ptice pevuše i znate da stiže vreme kada ćete sve više svog vremena da provodite na otvorenom i maksimalno iskoristite svoje slobodno vreme. Duge šetnje, frizbi u parku, kafa u bašti, piknik, biciklizam, baštovanstvo, planinarenje… Ako su do sada bili na vašoj listi, nemojte da ostavljate ove aktivnosti više na čekanju!

Još jedna aktivnost koja može da vam bude zanimljiva je prolećno čišćenje. Jasno je da na prvi pogled ne deluje uzbudljivo, ali je proleće odličan trenutak da počnete ispočetka. Bez obzira da li organizujete svoj ormar ili čišćenje doma, započinte novo godišnje doba u boljem raspoloženju!

Da li znate šta se posebno dobro slaže u ovom periodu? Proleće i Bananica!

Proleće i Bananica na prvi utisak ne izgledaju kao očigledan par, ali je istina da prilično dobro idu jedno sa drugim. Bnanica može da bude pravi način da obradujete svoje omiljene sladokusce i dodate mnogo radosti vašim zajedničkim prolećnim aktivnostima. Bilo da se sretnete u prolazu ili planirate kratak izlet, sportske aktivnosti, roštiljanje ili jednostavno sedite u dvorištu, Bananica je savršeni dodatak. Osim toga, Bananica ovog meseca dolazi u zabavnim i šarenim prolećnim pakovanjima, sasvim novim, jedinstvenim.

Zato, samo napred, počastite se novim pakovanjem Bananice ovog proleća ili podelite sa dragim osobama čiji zagrljaj priželjkujete. Javite nam šta mislite o novim pakovanjima sa zečicom, medom, devojčicom i dečakom. Slikajte nam novo pakovanje i pokažite kako uživate u prolećnim danima, čekamo vaše fotke na Bananica Instagram profilu!