Da se istopiš od sreće

Da se istopiš od sreće

Najkremastije vesti do sada!Bananica je sa velikim zadovoljstvom predstavila nešto sasvim novo, inovaciju koja je obradovala čak i najzahtevnije sladokusce. Poželite dobrodošlicu prvoj Kremastoj Bananici i istopite se od sreće!

Bananica je sa velikim zadovoljstvom predstavila inovaciju koja će obradovati čak i najzahtevnije sladokusce. Pozdravite prvu Kremastu Bananicu sa izrazito kremastim filom u dva ukusa: čoko malina i čoko narandža.

Uz malo čarolije i želje da svim ljubiteljima dobro poznatog slatkiša ulepša trenutke, prepoznatljivom čokoladnom prelivu i penastom punjenju dodala je čoko fil koji se topi u ustima pri svakom zalogaju. Idealna da doda zrno čarolije svakom danu, nova Kremasta Bananica dostupna je u dva ukusa – čoko narandža i čoko malina. Prepoznaćete je po elegantnoj ambalaži koja već na prvi pogled naglašava da je reč o proizvodu sa sočnim i mekanim kremastim čoko filom.

Kremasta Bananica vam daje povod da se istopite od sreće u svakom trenutku, a svaki momenat će učiniti slađim. Posebna, potpuno nova Bananica na tržištu izaziva pravu čulnu senzaciju kod svakoga ko se usudi da proba i istopi se od sreće!

Obožavaoci narandže i maline, šta vi kažete?😍