Ideje za savršeni prolećni piknik!

Ideje za savršeni prolećni piknik!

Bananica je nestrpljivo iščekivala dolazak prolećnih dana kako bi sa svojim društvom napravila savršeni piknik!Da li znate koga je povela na jednodnevni izlet u prirodu i kratak predah od svega što priprema za svoje verne sladokusce? Bananice sa ispisima, naravno!

Proleće je počelo, a to znači da je pred nama mnogo sunčanih dana i vremena provedenog u prirodi. Toplija temperatura nas je ohrabrila da sa nestrpljenjem razmišljamo o aktivnostima van kuće i razmišljamo kako da na najzabavniji način iskoristimo prolećne dane.

Podstaknuta procvetalim drvećem i šarenim pupoljcima, Bananica je odlučila da jedan predivan prolećni dan na travi provede sa novim društvom – Bananicama sa ispisom, ali i da sa vama podeli ideje za piknik.

Predivan prolećni dan na travi

Piknik postaje sve popularniji vid druženja, jer vam nije potrebno mnogo stvari za maksimalno uživanje – dobro društvo, omiljena hrana i piće, ćebe i još nekoliko sitnica koje će izlet učiniti zabavnijim. Bananica društvo je pred novi prolećni piknik podelilo zaduženja i kreativno osmislio šta je potrebno za savršeni izlet.

HEDONISTA je zadužen da smisli gde će Bananica društvo otići na piknik. Ovoga puta razmišljao je između izletišta u prirodi ili urbanog piknika kod kuće. Hedonista uvek zna gde se krije tajna uživanja, te je izabrao kratak izlet u prirodu. Najbolji izbor je izletište koje već ima obezbeđen i prostor predviđen za ovu vrstu aktivnosti, ali i spontani izbor mesta može biti sasvim odličan.

Prvi korak do savršenog piknika je dakle – izbor lokacije!

Sa druge strane, MUDRICA je na sebe preuzela organizaciju društva i odmah prešla na posao, a DOBRICA je iste sekunde radosno poskočila da pomogne. ŠARMER je osvojio simpatije celog društva svojim predlozima za užinu i piće i zaključkom da će biti veoma zabavno da svako napravi nešto ukusno što bi se društvu dopalo. To mogu biti slani i slatki zalogaji, laki za pripremu, koji mogu da stoje napolju ili u korpi tokom celog dana. SLATKICA je insistirala da baš ona pripremi poslastice za taj dan! Za piće je lako, rekla je MEZIMICA u društvu, neka svako ponese šta želi!

LEGENDA je dobila vrlo važan zadatak – da pripremi legendarno dobre viceve, a OPTIMISTA…Optimista je mislio da sve može da bude urađeno na vreme i sa osmehom.

Šta vam je potrebno za savršeni piknik?

Nasmejana četvorka – KRALJICA i KRALJ, CARICA i CAR pripremili su spisak svih stvari koje su potrebne za savršeno popodne u prirodi:

  • Mekana ćebad ili prostirke
  • Poneki jastuk
  • Dobra muzika
  • Lopta, oprema za badminton i špil karata

I tako je Bananica društvo krenulo na put. SREĆICA je sa velikim osmehom uživala u svakoj šali, igri i vremenu provedenom sa svojim prijateljima, dok je LJUBAV sa vremena na vreme zastala po strani i sa punim srcem shvatila da je sreća velika samo kada se deli na onima koje najviše voliš.

MAZA je poželela da sazna da li i vi volite da organizujete piknik ili spadate u grupu onih koji više vole izlete sa obilascima kulturnih i istorijskih znamenitosti. Ako se odlučite za piknik u prirodi, nemojte zaboraviti da spakujete i Bananice sa ispisima, garantujemo da su odlično društvo!

Znate da Bananica uživa kada god ima priliku da postane deo vaših uspomena, tako i sada čeka vaše slike na Instagram profilu, tagujte je i dodajte još predloga za savršeni piknik!