Kako da se rashladite tokom leta?

Kako da se rashladite tokom leta?

Vreme je da zvanično poželimo dobrodošlicu letu i toplim sunčanim danima koji nam tek predstoje…a to nije trenutak kojem se svako jednako raduje.Ako se već sa prvim naznakama letnjih temperatura pitate kako ćete najbolje da se rashladite, Bananica donosi tri sjajna saveta. Da li moramo da pomenemo da su vrlo učinkoviti i sasvim slatki!? 🥰

Ako ne želite da stavljate kockice leda na vrat i ručne zglobove, pijete hladne napitke svakog dana, otvarate vrata i prozore kako biste podstakli bolji protok vazduha, vreme je da ovakve načine rashlađivanja ovog puta preskočite. Ako se na vašoj listi priručnika “Kako preživeti letnje temperature” nalazi i stavljanje posteljine pred spavanje u frižider i kada ni hladan tuš ne pomaže, rashladite se slatkišima!

Tri načina da se ovog leta smrznete od sreće!

Bananica svake godine u svojoj kuhinjici pažljivo sakuplja savete koji slatkoljupcima mogu pomoći da leto provedu uživajući umesto stalno tragajući za kutkom hlada.

Osvežavajuće poput Ledene!

U prvom planu ovog leta, kada je osveženje u pitanju, biće Ledena Bananica. Koliko god stepeni da termometar pokazuje, osvežavajući osećaj će vas potpuno ispuniti već pri prvom zalogaju Ledene.

Savršeno zadovoljstvo sa mint slojem, koji je toliko ukusan da se smrrrrrrznete od sreće! Bananica savetuje da je čuvate u frižideru i ostavite da se dobro ohladi pre konzumiranja. Probajte, videćete da je teško pojesti samo jednu.

Pozdravite i ovog leta Bananica sladolede!

Nabolji način da se rashladite ostao je isti još od detinjstva kada smo u pomoć zvali – sladoled.

Sada imate priliku da ponovo uživate u neodoljivim i kremastim Bananica sladoledima, napravljenim od vašeg omiljenog slatkiša čiji se prepoznatljivi ukus nije promenio decenijama!

Pronađite svoje hladno zadovoljstvo u „Ja volim Štark“ prodavnicama i Moritz Eis sladoledžinicama i obavezno podelite sa najdražima utiske o ovoj osvežavajućoj ideji!

Slatko poput najslađeg milkšejka!

Šta mislite o osvežavajućem, kremastom i slatkom milkšejku po vrelom letnjem danu?
Bananica želi odmah recept da podeli sa vama i leto učini lepšim! Pozovite prijatelje ili simpatiju i imaćete savršeni dodatak za letnje druženje.

U blender dodajte tri kugle omiljenog sladoleda, Bananica preporučuje sladoled od vanile, malo mleka po izboru i blendajte do željene gustine. Dodajte polovinu banane i tri Bananice, a zatim još jednom uključite blender dok se svi sastojci ne sjedine.

Čašu u kojoj želite da poslužite napitak možete najpre ohladiti, zatim sipati bananičasti milkšejk i na kraju ukrasiti ohlađenim komadićima Ledene Bananice. Ukusno, zar ne?

Da li imate savet za Bananicu kako da se rashladi tokom leta?

Podelite sa Bananicom tajni ili najbolji način kako da se ne otopi tokom letnjih dana. Uskoro će njen Instagram profil postati prava riznica letnjeg druženja koju ne smete da propustite!

Ako nemate osvežavajući savet, budite sigurni da Bananica očekuje utiske o predlozima koje je rado napisala za vas. Uživajte zajedno i ovog leta!