Od kviza do Bananica sladoleda!

Od kviza do Bananica sladoleda!

Iskoristite preostale letnje večeri za smeh, druženje i prijateljstvo takmičenje. Da li ste pomislili koliko bi bilo sjajno da okupite porodicu ili prijatelje i organizujete veče kviza? Ovoga puta takve aktivnosti mogu da budu još zabavnije ukoliko dodati osvežavajući obrt – Bananica sladoled.Spremite se za nezaboravno veče pitanja koja golicaju maštu i hladnih poslastica koja će to učiniti lakšim i zabavnijim. U ovom blogu ćemo vam pokazati kako da organizujete kviz znanja dok slavite ukuse leta uz Bananica sladoled, naravno!

Korak 1: Odaberite temu kviza

Kako bi kviz znanja dobio određeni ton, najpre je potrebno da izaberete temu koja će najbolje da prati kviz i odgovara opuštenoj letnjoj atmosferi. Teme kao što su “Put oko sveta” ili “Morski svet” ili teme iz geografije mogu da budu pravi odabir i da izazovu uzbuđenje i kreativnost u pitanjima i odgovorima. Uključite i zabavna pitanja u vezi sa slatkišima kako biste kviz dopunili i temom o Bananica sladoledu.

Korak 2: Osmislite što kreativnija pitanja

Osmišljavanje kreativnih i nimalo lakih pitanja je ključ ovakvih večeri. Kako bi veče bilo zanimljivo sve vreme, kombinujte pitačice iz različitih kategorija kao što su filmovi, muzika, geografija i istorija. U svaku grupu ubacite i nekoliko pitanja na temu sladoleda da biste takmičarima sugerisali koja ih nagrada očekuje – Bananica sladoled!

Pitajte ih, na primer, sledeće:

  • Koliko grama je težak Bananica sladoled?
  • Koje je boje pakovanje Bananica sladoleda?
  • Na kojim mestima može da se kupi Bananica sladoled?
  • Koliko je Bananica sladoleda potrebno za sreću?
  • Kakvog je ukusas Bananica sladoled?

Korak 3: Podelite timove

Svoje goste podelite u timove da biste podstakli druženje i prijateljsko takmičenje. Pomozite im da smisle šaljiva imena timova povezana sa temom leta ili sladoleda.

Korak 4: Dekoracija i ambijent

Budimo iskreni, letnje večeri neće još dugo biti tu, a mrvica tropske ili sunčane atmosfere učiniće da barem na jedno veče zaboravimo činjenicu da je septembar iza ugla. Koristite šarene ukrase, živopisne stoljnjake i pribor za jelo i piće sa morskom temom. Pripremite plejlistu letnjih pesama kako biste podstakli pozitivnu energiju tokom cele večeri.

Korak 5: Nagrade prikladne za šampione

Pobednički tim nagradite Bananica sladoledom, društvenom igrom i kutijom omiljenih Bananica. Ove slatke poslastice pružiće savršeni kraj večeri ispunjene smehom.

Organizovanje letnjeg kviza sa Bananica sladoledom kao nagradom i motivacijom je siguran način da stvorite najlepše uspomene sa najdražima. Od pitanja koja će vas nasmejati do ukusnih smrznutih poslastica, svaki dedo večeri će doprineti veselim utiscima.

Dakle, okupite svoje najmilije, pripremite pitanja i spremite se za nezaboravnu noć koja spaja zabavu, znanje i slatki užitak Bananica sladoleda. Ako vam nestane ideja za pitanja, pitajte nas na Bananica Instagram profilu!