Omiljena knjiga i Bananica, najbolja kombinacija!

Omiljena knjiga i Bananica, najbolja kombinacija!

Prava knjiga za vas je ona koja će vas iskreno nasmejati, dotaći i podstaći na razmišljanje. U kombinaciji sa Bananicom, čitanje predstavlja sjajan način da se opustite tokom slobodnog vremena. Kada god možete da “ugrabite” trenutak za sebe, potražite kratak predah među stranicama uz omiljeni penasti slatkiš.

Još više ćete uživati ako sreću podelite sa drugima, jer je uvek pravi trenutak da obradujete dragu osobu knjigom, a da priilika bude još slađa, dodajte i pakovanje bananica – običnih, čokoladnih, Mini zalogajčića i Ledenu, idealnu za letnje osveženje.

Obradujte roditelje, baku i deku, komšiju ili kolegu slatkim znakom pažnje, jer sreća raste samo kada se deli!

Šta Bananica čita ovog leta?

1. “Čovek po imenu Uve”, Fredrik Bakman

Knjiga o kojoj se već dugo priča i koja iznova osvaja simpatije čitalaca zanimljivom pričom. Radnja se odvija u Skandinaviji i prati glavnog junaka, komšiju džangrizala, kroz odnose prema sebi, prijateljima, dužnostima i osećanjima. Nasmejaće vas i podstaći da u vašem komšiluku pronađete dvojnike i naučiće vas pravom značenju empatije. Okupiraće potpuno vašu pažnju da nećete ni primetiti gde su nestale sve Bananice!

Knjiga je proglašena bestselerom dnevnog lista New York Times. Priča o čoveku po imenu Uve preneta je na pozorišnu scenu i filmsko platno, koje je donelo i nominaciju za Oskara.

2. “Bridžet Džouns: Luda za njim”, Helen Filding

Lik Bridžet Džouns postao je planetarno popularan i svaki novi roman vodi čitaoce kroz još zabavnije avanture. Kroz duhoviti, zanimljivi i smešni roman vodiće vas jedinstvena i nespretna junakinja kakve se sećate iz prethodnih dnevnika. Sledeći ideale, Bridžet ponovo dolazi u sukob sa svakodnevicom što je čitaocima predstavljeno na beskrajno humorističan način uz mrvicu ironije.

3. “Najbolje namere”, Ingmar Bergman

Bananica se najbolje opušta uz knjigu, a isto želi i vama.

Poslednja preporuka za knjigu u čijoj priči ćete uživati ovog leta je neobičan spoj memoara i romana švedskog režisera, scenariste i producenta Ingmara Bergmana. Ukoliko volite filmska ostvarenja ovog poznatog režisera, knjiga će vas osvojiti izuzetnim književnim talentom. Priča se zasniva i prati složene ljubavne priče među partnerima, roditeljima i deci, kao i motivu ljubavi kao izuzetnom čudu. Ne možete ni zamisliti šta sve može proisteći ih najboljih namera.

Preporučite i vi knjigu Bananici!

Bananica se raduje vašim predlozima za čitanje i otkrije nove pustolovine. Podelite sa nama Vašu omiljenu knjigu i pokažite nam kako se Bananice slažu sa štivom. Naš predlog je da sednete na udobno mesto, uživate u sunčevim zracima i otvorite onoliko Bananica koliko vas čini srećnim!

Tagujte Bananicu na slikama, jer naše stranice tokom leta postaju šarenoliki spomenar i izložba knjiga! Pozovite i drage osobe da vam se pridruže i zasladite svaki trenutak.