Ponovo kreće smrzavanje od sreće!

Ponovo kreće smrzavanje od sreće!

Da li znate ko je stigao u pravi čas? Naša Ledena, vratila se baš na vreme da zajedno ispratimo leto, pokrenemo novi krug smrzavanja od sreće i šapnula nam je da će ova jesen biti posebna. Posebna, jer ćemo svaki dan iskoristiti da uživamo u malim znakovima pažnje i odaberemo aktivnosti koje će jesenje dane učiniti zanimljivim i nezaboravnim. Evo i kako!

Organizujte tematsko filmsko veče

Jesenje večeri su prava prilika da organizujete filmski maraton kod kuće, koji već toliko dugo odlažete. Pozovite prijatelje, napravite listu filmova koje želite da pogledate i uživajte! Nemojte da zaboravite kutiju vaše omiljene poslastice – Ledene Bananice bez kojih ne može da prođe nijedno filmsko veče.

Šetajte kroz prirodu

Tokom jeseni priroda dobije nove boje, a temperatura postane prijatna za šetnju. Ako napravite izlet u prirodu, upoznaćete sa svim lepotama novog godišnjeg doba – okružiće vas zimzeleno drveće i lišće zlatne boje. Šetnja kroz park, šumu ili planine pomoći će vam da zaboravite na obaveze i uživaćete u svežem vazduhu. Sve što nas podseća na detinjstvo!

Označite Bananicu na svojoj omiljenoj slici na Instagram profilu na temu jeseni i pokažite predeo koji je osvojio vaše simpatije! 😊

Pronađite zanimljive hobije

Neka vam ova jesen bude inspiracija da pronađete zanimljive hobije. Možete naučiti pletenje, slagati slagalice, oprobati se u fotografiji, igrati šah, usavršiti svoje kulinarske veštine ili se odlučiti za dobru knjigu ili novu seriju. Jesen simbolično označava novi početak, vreme kada se vraćamo u školske klupe ili na posao, a vi je možete iskoristiti da započnete novim i zanimljivim navikama.

Nemojte zaboraviti da se osvežite!

Ostavili smo najslađu ideju za kraj! Pozovite dragu osobu, prošetajte do omiljene kafeterije, poručite kafu za poneti i nastavite šetnju kroz omiljena mesta u vašem gradu. Sa kafom se najbolje slaže Ledena, koja osvežava svojim jedinstvenim ukusom. Sveži ukus Ledene čini idealnu kombinaciju sa toplim napitkom! Prave je veličine da uvek može sakriti u vašem džepu ili torbi kada god poželite da je podelite sa drugima. Zasladite svoj dan Ledenom, jer nam donosi novi talas osveženja!

Podelite sa Bananicom zašto volite jesen

Podelite sa Bananicom najlepše razloge zbog kojih volite jesen i sa nestrpljenjem očekujete novo godišnje doba. Radujemo se vašim odgovorima i prilici da zajedno stvorimo nove uspomene, jer sreća raste samo kada se deli! Sa kim vi želite sreću da delite ove jeseni?

Tagujte Bananicu na fotografijama ili joj napišite zanimljive uspomene koje vas podsećaju na jesen. 🥰