Spakujte se pametno sa bananicom

Spakujte se pametno sa bananicom

Odlazak na godišnji odmor je nešto o čemu sanjarimo tokom cele godine i nestrpljivo brojimo dane čim leto pokuca na vrata, te ni ove godine situacija nije nikako drugačija! Leto budi u nama posebno raspoloženje i maštanje o peščanim plažama, igrarijama u morskim talasima i danima provedenim sa najdražima. Leto je sinonim za opuštanje, uživanje i osveženje.

Izlete i putovanja svi vole, kao i planiranje istih, ali od pakovanja često može da zaboli glava. Srećom, Bananica ima nekoliko saveta za vas kako da se pametno i jednostavno spakujete dok kažete: “Ledena Bananica”… i pri tome ništa ne zaboravite!

Kofer vas (ipak) nije zaboravio!

Dugo nismo putovali, ali vas kofer nije zaboravio. Da biste mogli da spakujete sve što vam je važno, biće vam potreban kofer ili putna torba. Odaberite prtljag u dimenzijama koje najviše odgovaraju količini stvari koju želite da ponesete. Ukoliko na odmor putujete avionom, proverite dozvoljene dimenzije, težinu i proverite dokumenta koja su potrebna za ulazak u određenu zemlju, datum isteka pasoša i ostala dokumenta koja nam ponekad zadaju glavobolje. Dodatno proverite da li je za ulazak u zemlju u koju putujete potreban negativan PCR test ili potvrda o izvršenoj imunizaciji.

Ulepšajte svoje putovanje koferom ili torbom u letnjim bojama, a Bananica savetuje: šarenije je lepše!

Od težeg ka lakšem

Upravo tako, na dno kofera ređajte teže stvari kao što je neseser, dok lakše stvari poput haljina, šešira i majica pakujte preko njih. Sasvim logično, zar ne?!

Kako vi pakujete garderobu?

Najbolji način da uštedite mesto u koferu je da garderobu ne pakujete, već da je uvijate od poruba ka više. Sada imate mesta za još jednu majicu i košulju!

Na putovanje se ne ide praznog stomaka

U nove avanture ne treba ići praznog stomaka, već će vam biti potrebno nešto da vam ulepša putovanje i oraspoloži vas. Nešto malo…penasto i kremasto…obavijeno slojem čokolade. Nešto slatko i slasno, dovoljno veliko da stane u torbu ili vaš džep – Bananica.

Ne zaboravite da uživate

Najlepša stvar kada stvaramo nove uspomene je uživanje. Prepustite se čarima leta i nabacite osmeh na lice, to vam poručuje vaš omiljeni čokoladni saputnik. Nemojte zaboraviti da javite kako ste se proveli na putovanju!

Pratite Bananicu na Instagramu, jer tokom leta njena stranica postoje pravi spomenar i čuvar uspomena. Podelite sa nama vaše najdraže trenutke sa letovanja i tagujte Bananicu na slikama sa putovanja. Učinimo zajedno ovo leto vrednim pamćenja.

U vašem koferu sigurno uvek ima mesta za Bananice, mali znak pažnje koji će nekome značiti mnogo. Bananica – podelite sreću gde god da se nađete!