Zimske čarolije sa Ledenom

Zimske čarolije sa Ledenom

Svako godišnje doba nosi svoje čarolija, pa tako i zima. Posebno volimo ovo godišnje doba, jer nas podseća na našu Ledenu – osvežavajuću bananicu obogaćenu slojem ledenog mint fila, čiji je zima omiljeni period u godini.

Stoga smo pitali baš nju da nam predloži nekoliko zabavnih aktivnosti, toliko zabavnih da se smrznemo od sreće!

Izvadite klizaljke!

Klizanje je jedna od najlepših zimskih sportskih i rekreativnih aktivnosti. U klizanju možete uživati sami, sa prijateljima, porodicom ili voljenom osobom, svaki put je jednako zabavno. Čar se krije u tome da je pogodno za sva godišta, te ćete na ledu sigurno videti roditelje sa decom, bake i deke sa unucima i mlade.

Ukoliko se još uvek niste usudili da stanete na led, potražite pomoć najbližih koji su u tome vešti ili se raspitajte na lokalnim klizalištima da li se u ponudi nalazi i kratka obuka. Nemojte se plašiti, već klizajte i uživajte! Ako uživate u zimskim sportovima, onda su i skijanje, snowboarding i longboarding pravi izazov za vas.

Otvaranje ledenih dvorana i drugih klizališta širom zemlje bi trebalo uskoro da počne, pogledajte da li se neka od njih nalaze i u vašem gradu.

Kuglanje

Interesantna aktivnost za prvi sastanak, veče sa porodicom ili prijateljima. Ako dodate prijateljsko takmičenje, predlažemo da nagrada pobednicima budu Ledene bananice!

Uz smeh i šalu će kuglanje sigurno biti pravo uživanje, a posle dobre partije se možete počastiti toplom čokoladom ili šoljom toplog čaja na vašem omiljenom mestu, bilo da je reč o vašem domu ili omiljenom kafiću.

Maraton božićnih filmova

Ljubitelji božićnih filmova, ovo je ideja za vas!

Kada želite da provedete mirno veče ušuškani svom toplom domu, pozovite nekoliko najdražih osoba i izaberite filmove koje ćete rado gledati. Božićni filmovi nas uvek podsete na ljubav, porodicu i tradiciju i zbog toga uživamo gledajući ih. Ne zaboravite da se pre projekcije filma obezbedite Ledenim zalihama!

Zimski festivali u vašem gradu

Već prve nedelje decembra gradovi širom naše zemlje počinju da se bude u novom prazničnom duhu baš kao u filmovima puni ukrasa, svetiljki, bombona, tople čokolade i mirisa cimeta. Posetite ili potražite na trgu ili ulicama vašeg grada štandove sa kolačima, slatkišima, igračkama, toplim napicima i muzikom i uživajte u zimskim čarolijama.

Gradovi dobiju posebnu lepotu kada padnu i prve snežne pahulje, a vi šetate okićenim ulicama sa najdražima.

Vreme je da uradite nešto što dugo odlažete

Iskoristite predstojeće zimske dane, novogodišnje i božićne praznike da uradite nešto što već dugo odlažete. Možda već neko vreme sanjarite o novom receptu koji želite da probate, opuštajućoj kupki, knjizi i filmu koji želite da pogledate ili pravljenju tvrđave sa vašim mališanima, a sada je trenutak da se posvetite svojim željama. Nemojte zaboraviti da u pauzama gricnete i Ledenu bananicu ili je poklonite nekome i ulepšate dan, jer to sve spada u sitne zimske čarolije.

Podelite sa nama vaše omiljene zimske aktivnosti, radujemo se da vidimo vaše fotografije i čujemo vaše priče, tagujte Bananicu i uživajte u ovom veselom periodu!