Bananica predlaže savršeni poklon za Dan zaljubljenih!

Bananica predlaže savršeni poklon za Dan zaljubljenih!

Dobiti poklon za Dan zaljubljenih pokazuje pažnju i ljubav koju voljena osoba želi da podeli sa vama. Darivati poklon voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, sa druge strane, takođe pruža izuzetnu čar – izmamićete osmeh i podeliti sreću sa dragom osobom u čemu se krije magija ovog praznika.Dan zaljubljenih uvek predstavlja dobar trenutak da iznenadite nekoga i obradujete ih nečim originalnim, pokažite im da možete biti kreativni kada je reč o ljubavi. Verujte Bananici kada kaže da je pripremila nekoliko sjajnih ideja za Dan zaljubljenih!

Da li volite tradiciju?

Sreća se krije u malim stvarima i znakovima pažnje što možete pokazati kroz tradicionalne darove poput buketa cveća, bombonjere, knjige ili nakita. Upravo se u tradicionalnom krije posebnost Dana zaljubljenih – dobre poklone ne treba menjati, njima se svako veoma obraduje.Ukoliko se ubrajate u zaljubljeni par koji uživa u klasičnom, budite sigurni da je ovakav tip poklona vanvremenski. Ako želite da Dan zaljubljenih učinite posebnijim, Bananica predlaže romantičnu večeru i kratke ljubavne poruke. Ubacite nekoliko bananica u auto ili radnu torbu voljenoj osobi i pokažite joj da ceo dan mislite na nju.

Praktični pokloni

Osluškujte pažljivo šta je potrebno vašoj voljenoj osobi i iznenadite je baš na Dan zaljubljenih!To može biti nešto što vaša voljena osoba već dugo priželjkuje, kao što su knjiga, aparat za kafu ili kokice, parfem, poseta muzeju ili bilo šta drugo što joj je potrebno. Budite sigurni da će se vaš gest ceniti i doneti dragoj osobi mnogo sreće.

Razmišljajte izvan okvira

Ako volite da razmišljate izvan okvira, Dan zaljubljenih je prava prilika da pokažete svoju kreativnost. Bananica je istraživala i došla do sasvim neobičnih ideja za poklon koji će oduševiti vašu voljenu osobu. Počnimo sa električnim grejnim jastučićima i ćebadima, idealnim poklonima za hladne februarske dane!Osim toga, voljena osoba će se sigurno obradovati aparatu za galete u obliku srca, oslikani portret, platno i pribor za slikanje, personalizovana zvezdana mapa ili lokacija vašeg prvog sastanka, kutija sa različitim vrstama kafe i čokolade za degustaciju, kutija za satove sa ugraviranim inicijalima… Sve zanimljivo što vam padne na pamet!

Ovom spisku Bananica dodaje i ljubavnu listu – zapišite 10 ideja za zajedničke aktivnosti i poklonite voljenoj osobi kako bi i ona mogla da zapiše svojih 10 ideja, koje ćete ostvariti do sledećeg Dana zaljubljenih. Ako volite da izražavate ljubav kroz pisanu reč, da li se razmišljali o ideji da voljenoj osobi napišete pesmu?

Poklonite buket, ali ne običan buket!

Buket mirisnog cveća i ruža simbolizuje ljubav. Ukoliko vaša voljena osoba uživa u cveću, lale, orhideje i karanfili se smatraju cvetovima iskrene ljubavi. Ali, šta mislite o čokoladnom buketu? Ili još bolje – o buketu ispunjenom čokoladnim bananicama?Zvuči neobično, ali krajnje primamljivo, zar ne!?
Poklonite dragoj osobi buket ispunjen Bananicom, Ledenom, Skroz čoko Bananicom, a za potpuni ugođaj dodajte i Mini bananice za maksimalno uživanje. Kombinujte bananice u čijem ukusu draga osoba najviše uživa. Uvijte ih u ukrasni papir i vežite ukrasnom mašnom poput buketa cveća i vaš poklon je spreman.

Podelite ljubav sa Bananicom!

Najlepše uspomene započinju deljenjem, a Baninici svake godine pripadne čast da bude deo vaših uspomena i prilika kada sreću delite sa voljenim osobama. Tagujte Bananicu na fotografijama i pokažite kako ste obradovali voljenu osobu!