Da li ste spremni za prazničnu euforiju?!

Da li ste spremni za prazničnu euforiju?!

Zar Nova godina i Božić nisu najlepše doba u godini!? Praznična euforija i uzbuđenje za ukrašavanjem i dekoracijom bude u svakome ko u tome uživa posebnu dozu sreće, a tome u prilog idu i brojne naučne potvrde. Naime, osobe koje ranije kreću sa prazničnim ukrašavanjem, uživaju u prijatnoj atmosferi koja ih okružuje i takvu energiju ispoljavaju prema drugima. Ako vas je već u novembru uhvatilo praznično nestrpljenje, Bananica se nada da ste poslušali svoje srce i jednostavno – okitili jelku!Osim što će vam podići raspoloženje, jarke boje i raznobojne lampice će u vašu svakodnevicu uneti živahnost. Ako ste ove godine rešili da budete Grinč ili ste rešili da jelku okitite kasnije, na pravom ste mestu, jer Bananica zna pravi način kako da dekoraciju učini… SLAĐOM.

Neka Bananica bude deo vaše praznične dekoracije!

Nakon što raspakujete svoju jelku ili kupite novu koja će ulepšati prostoriju u vašem domu, na red dolazi ono najzabavnije – tema. I to tema u pravcu boja koje želite da se nađu na vašoj jelki i sitnoj dekoraciji u ostalim prostorijama. Da li će to biti zlatni ili srebrni ukrasi, žuti, zeleni, ljubičasti li plavi, izbor je na vama. Praznici su, dozvoljeno je sve što vaša mašta može da osmisli, a naš predlog za ovu godinu je crvena boja, boja Bananice.

Postavite svoju jelku na njeno magično postolje i dodajte lampice, najpre. Sa ukrasima krenite od dna ka vrhu, jer postoji posebna čar kada božićnu zvezdu dodate na kraju. Kako bi jelka bila sasvim efektna, možete da kombinujete veće i manje kugle. U crvenoj boji i sa crvenim motivima možete naći bezbroj novogodišnjih ukrasa, krenimo samo od Deda Mraza koji je obučen u crveno odelo! Odaberite poklončiće, trake, mašne, irvase, sve što bi vam izgledalo dobro na jelci. Rasporedite ih po želji i ostavite mesta za naslađe ukrase.

Bananice po vašem ukusu dodajte između grančica ili drugih ukrasa tako da čvrsto stoje. Ukoliko želite da budete maštovitiji, zakačite bananice za trake u boji i napravite pravi viseći ukras. Na kraju, dodajte božićnu zvezdu na vrh. Na ovaj način ćete personalizovati jelku i izmamiće vam osmeh svaki put kada je budete pogledali.

Pronađite i nova pakovanja!

Dekoracija, kao ni jelka, ne bi bila potpuna bez poklona ispod nje. Budite ove godine u ulozi Deda Mraza i podelite sreću ukrašavanja i ljubav prema poklonima sa najmilijima. Ako je sada red na vas da osmislite darivanje, Bananica stiže u pravi čas i donosi novo Zimsko pakovanje koje čeka da obraduje nekoga!

Podelite sa Bananicom fotografije vaše ukrašene jelke, možda ćete je inspirisati da još neki savet podeli sa vama, a do tada – uživajte u duhu praznika i najslađim zalogajima.