Podeli prazničnu sreću sa onima koje voliš!

Podeli prazničnu sreću sa onima koje voliš!

Iskoristite prazničnu sezonu na pravi način – sa prijateljima!Kada želiš sreću da delišDruženje sa prijateljima tokom praznika može biti zaista magično. Za većinu, verovatno i za vas, zaposlenih, studenata, školaraca i roditelja slede neradni dani sa manje obaveza, a više slobodnog vremena, zbog čega je pravi trenutak da sa prijateljima podelite radost. Cela praznična sezona predstavlja zaista jedinstvenu priliku za prijatelje da uspore i zajedno uživaju u prazničnim danima i pretvore ih u zabavu.Kada već želite da date sve od sebe da negujete trenutke koje delite sa bliskim ljudima, probajte da uživate u svemu što decembar nudi. Postoji mnogo zanimljivih aktivnosti koje možete raditi kod kuće, a da se tiču Nove godine i Božića. Dobićete priliku da pokrenete novu prazničnu tradiciju koju ćete nastaviti da negujete i tokom sledećih godina.Nemojte da zaboravite da fotkate i tako sačuvate uspomene do sledećih praznika. 😍

Zabavne praznične aktivnosti koje stvaraju uspomene

Postoji mnogo prazničnih aktivnosti koje će vas zabaviti!

1. Ko ne voli prijateljsko takmičenje?

Takmičenje među porodicom i prijateljima može da bude izvor smeha i izuzetne zabave. Kada tome dodate prazničnu euforiju i božićnu temu, ovo postaje najbolji način da svoju radost podelite sa drugima. Tema takmičenja možete biti i aktivnost u kojoj inače uživate sa prijateljima, poput društvenih igara ili kartanja, a nagrada može biti u prazničnom maniru.

Ukoliko uživate u praznicima punim srcem, sigurno će vam se dopasti sledeće:

  • Takmičenje za najlepši novogodišnji džemper
  • Pantomima o novogodišnjim pojmovima
  • Ko će prvi sastaviti slagalicu sa novogodišnjim motivima
  • Ko će lepše ukrasiti jelku
  • Ko će napraviti najlepšu novogodišnju fotografiju

2. Napišite pisma Deda Mrazu

Budite iskreni, koliko dugo niste napisali pismo Deda Mrazu? Ukoliko niste roditelj, verovatno će vam biti teško da se setite kada ste poslednji put uradili ovako nešto. Neka ove godine bude drugačije.

Zajedno sa prijateljima napravite, ukrasite i napišite iskreno pismo sa osvrtom na godinu koja će uskoro biti iza vas i željama koje ćete poželeti sebi za sledeću godinu. Ne morate ih podeliti sa drugim, sačuvajte ih za sebe, a pisma možete odložiti na neko sigurno mesto i sledeće godine pogledati koje su se želje ostvarile, a kojima je potrebno još malo vremena i praznične čarolije.

3. Razmenite recepte za kolačiće

Praznike je gotovo nemoguće zamisliti bez mirisa cimeta, muskatnog oraščića i čokolade koji se šire domovima i gradom. Sigurno možete podstaći svoje prijatelje da pronađu recept za kolačiće koji bi napravili, razmenite ih i napravite kolače. A, onda, se okupite i probajte ih!

 

 

4. Darujte prijatelje

Darivanje najbližima pokazuje vašu naklonost i ljubav koju želite da im pružite. Pod ovakvim darivanjem se često podrazumevaju mali znakovi pažnje koji će svakoj osobi staviti do znanja da ste pomislili na nju i odabrali nešto što će joj sigurno izmamiti osmeh. Razmislite šta bi vaši prijatelji voleli da se nađe ispod jelke.

Kada bolje razmislite, praznična sezona uvek donosi mnogo topline, ali i mnogo poklona. Iz tog razloga kažemo – poklonite Bananicu vama posebnoj osobi!

Inspirisana darivanjem, Bananica će se ove godine naći u posebnom limitiranom Zimskom pakovanju sa najslađim novogodišnjim motivima koji ukazuju na važne vrednosti: zagrljaj, osmeh i sreću. U novom pakovanju se krije omot kojim možete obaviti jednu Bananicu i pokloniti je dragoj osobi. Budite u ulozi Deda Mraza, vaš poklončić će se svakome dopasti!

5. Budite kreativni

Kada je praznična dekoracija u pitanju, kreativnost ne poznaje granice. Vreme sa prijateljima možete provesti u izradi praznične dekoracije, poput snežnih kugli, venčića ili jelkica od papira. Za izradu snežnih kugli će vam biti potrebna veća ukrasna tegla, lepak, šljokice, topla voda i praznični detalji po želji. Dekoraciju pričvrstite lepkom za poklopac ukrasne tegle i sačekajte da se osuši. Namenskim lepkom premažite unutrašnjost tegle, sipajte toplu vodu, dodajte šljokice i promešajte.Na kraju, zatvorite telugu poklopcem na koji ste prethodno zalepili prazničnu dekoraciju. Okrenite, protresite i uživajte u čaroliji!

Osim snežnih kugli, možete praviti čestitke, jelkice i venčiće seckati i lepiti, ukrašavati po želji, svačija kreativnost će doći do izražaja!

Kako vam se dopadaju naši predlozi?

Sigurni smo da vam se najviše dopada ideja o novom Zimskom pakovanju ispod jelke, a to i vidimo po sjajnim fotografijama koje nam šaljete. Ne zaboravite da javite kako provodite vreme sa prijateljima i kakva je njihova reakcija na Bananicu u limitiranom izdanju. Najvažnije – pronađite zabavu u svakom danu!