Koliko se istopiš od sreće uz nove Bananice?

Koliko se istopiš od sreće uz nove Bananice?

Nova Kremasta Bananica je sa razlogom tu – da vas podseti da je sa vremena na vreme važno uživati u trenucima koje poklanjate sebi.Trebalo bi da poklonite pažnju sebi kada god osetite da vam je neophodno i uradite nešto što bi vam se dopalo. U suštini, važno je da se osećate prijatno, a uz vas će sve vreme biti i nove bananice koje su uvek spremne da dodaju malo čarolije uživanja.

Kada biste imali jedan trenutak tokom dana da izdvojite za sebe, šta biste uradili?

Na primer, zastali na sekund sa bilo čim što radite, posegli rukom u džep i setili se da ste poneli novu Kremastu Bananicu sa sobom. Baš nju, u čoko narandža ili čoko malina ukusu, zbog osećaja koji budi u vama: jednostavnog uživanja u trenutku.

Postoji bezbroj razloga zbog kojeg treba da, barem sa vremena na vreme, izdvojite vreme za sebe, jer ćete se na taj način iznova podsetiti da je dobro dozvoliti sebi da se prepustite pravim stvarima. A, kako Kremasta Bananica pomaže u tome?

Kremasta Bananica je neodoljivo čokoladna, toliko da će vas podstaći da se fokusirate na sadašnjost, na momenat kakav jeste. Pravo je društvo da ti podstakne raspoloženje ili popravi ukoliko je potrebno. Zatim odmah sledi drugi korak – osmehnite se!

Sa sobom nosi savršenu dozu kremastog čoko fila koji se nalazi između vama dobro poznatog penastog punjenja i hrskave čokolade. Kao pravo iznaneđenje za nepce, koje će zapravo izmamiti taj osmeh koji čuvate, je čokoladni fil sa narandžom ili malinom. Osmeh utiče na način na koji se osećate, a kremaste bananice su tu da to i upotpune.

Na kraju, budite otvoreni ka prilikama da se radujete, opustite, nasmejete i delite. Uživajte u osećaju koji daje Kremasta Bananica, a to je da se istopite od sreće koja će vas u potpunosti obuzeti!

Dani su sve kraći, kao i vreme za uživanje. Zato, ispunite ih pažljivo uz nove Kremaste Bananice čoko-narandža i čoko-malina. Brzo će vas podsetiti da je sitnica potrebna da ugodite sebi. Nekoliko ideja smo sa vama već podelili na Instagram profilu!