Top tri letnje poslastice sa Bananica sladoledom

Top tri letnje poslastice sa Bananica sladoledom

Kada se Bananica prošlog leta pojavila u sasvim novom obliku, kao osvežavajuća letnja poslastica, kremasti Bananica sladoled, za kratko vreme je postala neodovoljivo hladno zadovoljstvo. Kako je ledeni slatkiš osvojio vaša srca, poželili smo da vas i ove godine obradujemo savršenim osveženjem, a sada donosimo i tri kreativna načina kako da još više uživate u omiljenom sladoledu…ako je to uopšte moguće!Letnjim temperaturama još uvek nije kraj, te je sada pravo vreme da isprobate novi, inovativan način da jedete Bananica sladoled.

Dodajte sezonsko voće

Saglasni smo da je Bananica sladoled izuzetno ukusan kao osvežavajući slatkiš i da se može jesti samostalno. Ipak, probali smo da u bananičasti sladoled dodamo voće, a zatim i orašaste plodove. Presuda je sledeća: savršenstvo!

Sledećeg puta kada budete uživali u Bananica sladoledu, dodajte omiljeno sezonsko voće, bademe ili orahe, orašasto i koštunjavo voće po izboru ili oba. Podelite ovaj način sa prijateljima ili organizujte degustaciju kod kuće, biće pravi hit.

Probajte Bananica sladoled u sendviču

Bananica sladoled spaja ono što volite – jedinu pravu Bananicu i najpopularniju letnji desert. Ova kombinacija može biti još ukusnija ako dodate i omiljeni keks.

Keks po izboru premažite manjom količinom Bananica sladoleda, a pre nego što dodate još jedan komad keksa da biste napravili sendvič, pokrenite zabavu!

Pustite mašti na volju i dodajte omiljeni preliv (čokolada, karamela, šumsko voće, jagoda, breskva, zašto da ne!?), sitne komade sezonskog ili koštunjavog voća. Ukoliko ste ljubitelj slatkog, umesto voća možete dodati mleveni keks ili čokoladne mrvice. Svaki predlog dolazi u obzir!

Napravite kremasti milkšejk!

Milkšejk je još jedan desert koji će vas vratiti u detinjstvo, obradovati i rashladiti. Zato je uvek dobro tokom leta imati Bananica sladoled u zamrzivaču.

Svega je nekoliko minuta potrebno da od omiljenog sladoleda napravite kremasti letnji napitak. U blenderu pomešajte Bananica sladoled, malo mleka, led po potrebi i preliv po ukusu. Poslužite u rashlđenim čašama, preko dodajte ono što volite – šlag, šarene mrvice ili još preliva.

Milkšejk se brzo pravi, a uživanje ne prestaje!

Još jedna ideja za vas!

Bananica sladoled je još ukusniji kada se deli sa onima koje volite. Iznenadite društvo prilikom sledećeg viđenja i poklonite im jedan sladoled. Okupite se u parku ili na keju pored reke i prisetite se smešnih detalja iz detinjstva, a kada bolje razmislite, tako ćete stvarati nove uspomene. Vaš najdrži letnji slatiš možete kao i do sada naći u Ja volim Štark i Moritz Eis radnjama.

Sve je lepše kada se podeli! A naročito nešto tako neodoljivo kao što je Bananica sladoled!

Ne zaboravite da omiljene fotke ili recepte sa omiljenim sladoledom podelite sa Bananicom na Instagram profilu, zabava i kreativnost su uvek dobrodošli!